Neix un nou teatre



Nou Teatre Gaudí

Neix un nou teatre a Barcelona, el Teatre Gaudí que començará a programar teatre a partir del 12 de febrer en una de les seves sales amb una antologia de temes dels musicals de Sondheim. El teatre està ubicat en el carrer Sant Antoni Maria Claret, núm 120 i el seu director artístic és l'Ever Blanchet, del Versus Teatre.

La proposta va més enllà del simple idea de programar teatre ja que l'espai té un ampli vestíbul on el seu director vol aprofitar per exposicions temàtiques. El nou teatre té una capacitat de 230 butaques. L'escenari serà al mig, res d'escenogràfia segons el propi Ever, només llums, vestuaris i actors.

La sala petita, intimista i amb distribució a la italiana, s’inaugura el 14 de febrer amb una obra de Simone de Beauvoir. Hi caben 54 persones, que es poden allargar fins a 68 i sobre tot està pensada per fer titelles.

La sala gran acollirà majoritàriament musicals però insistint en el musical autòcton i/o en català. De fet com l'Ever avança que en Manu Guix ja està treballant, juntament amb l'Àngel Llàtzer, en un nou musical que es representarà en el teatre. L'Ever diu que no serà una sala alternativa com la Versus, només és representaran èxits.

Una nova aposta per la cultura del nostre país. De vegades, diuen que arriscar-se és la millor opció per aconseguir l'èxit.



3 comentarios:

  1. Hola blocaire de Butaques i somnis. He visitat el teu bloc per primera vegada i m'ha agradat força. I per sorpresa meva entre els enllaços hi ha el bloc Antaviana, el meu bloc. Gràcies.

    ResponderEliminar
  2. Woles!

    Un teatre més on anar a descobrir...GENIAL!
    Tot i que ja en podríen fer algún fora de Barcelona i més a prop de Breda...jooo...

    Akest teatre l'estrenaré, com a mínim amb el musical "Què"(dedueixo que serà aquest el de'n Manu i l'Angel), ja que no he tingut valor per anar al càsting com a mínim hi aniré de públic!!

    Petonets i enhorabona pel blog, m'ha encantat.

    Noe.

    ResponderEliminar
  3. Quines ganes de veure aquest musical!!!! I gràcies per la info :)

    ResponderEliminar