Converses 2008



DIMARTS 10 DE JUNY, A LES 19:30

Biblioteca Horta-Can Mariner

Oriol Broggi, Joan Anguera, Mercè Pons i Carles Martínez

El rei Lear

Modera: Xavier Graset


Mentrestant el Grec escalfa motors… s’avancen algunes propostes en forma de xerrades. El cicle de ‘Converses 2008’ va arrencar ahir amb el seu plat fort “El Rei Lear”. A taula, l’Oriol Broggi, director del muntatge que es representarà a la Biblioteca de Catalunya del 27 de juny a l’1 d’agost; Joan Anguera, Mercè Pons i Carles Martínez, tres dels deu protagonistes de l’obra.

Debatre sobre la gran tragèdia de Shakespeare sempre resulta difícil. La seva obra és força coneguda, ja que s’han fet moltes representacions, però no cal esbudellar l’obra en una xerrada com aquesta abans de que el públic vagi a veure-la.

Aquest any, i fa poc menys d’un mes hem pogut veure a Barcelona la representació del mateix text que ha fet el Centre de Arte Dramático Nacional al Teatre Nacional de Catalunya. Les comparacions són odioses i el llistó que ha deixat aquesta companyia està molt alt. Veurem a partir de finals de mes, si aquesta nova versió de l’Oriol Broggi aconsegueix emocionar-nos i captivar-nos com ho va fer la del TNC.


Altres converses:


DILLUNS 30 DE JUNY, A LES 19:30

Biblioteca Jaume Fuster

Carlota Subirós i Alba Pujol

Rodoreda. Un retrat imaginari

Modera: Xavier Graset


DIJOUS 3 DE JULIOL, A LES 19:30

Biblioteca Vapor Vell

Alfonso Vilallonga

La pata de flamingo

Modera: Xavier Graset


DIMARTS 15 DE JULIOL, A LES 19:30

Biblioteca Sagrada Família

Narcís Comadira i Oriol Genís

Pisans i caderneres

Modera: Xavier Graset


No hay comentarios:

Publicar un comentario