Anna Lizarán rep la medalla President Macià del Govern



El Govern ha acordat concedir la Medalla o la Placa al treball President Macià 2008 a l'actriu Anna Lizarán, al perruquer Lluís Llongueras, a la dissenyadora Totón Comella, al sindicalista Diosdado Rebollo, a l'empresa Borges i a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), entre d'altres.

Les 22 medalles i les set plaques President Macià volen recompensar tant treballadors com empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l'impuls de l'economia catalana. Són un reconeixement als treballadors i als empresaris que s'han distingit per la dedicació, la constància i l'esperit d'iniciativa a la feina.

Es premia les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l'ordre laboral. La concessió d'aquests guardons, que es van crear el 1938, és oberta a qualsevol persona o entitat.

El Govern ha reconegut amb la Medalla President Macià l'actriu i directora Anna Lizarán, pel seu esforç per impulsar el teatre català, primer a 'Els Comediants' i al Teatre Lliure. També rebrà el guardó Lluís Llongueras, per la seva visió de la perruqueria i la seva voluntat d'innovació en el sector.

No hay comentarios:

Publicar un comentario