BÚFALS




FITXA ARTÍSTICA

TEXT: PAU MIRÓ
DIRECCIÓ: PAU MIRÓ
INTÈRPRETS: ANNA ALARCÓN, ALBERT AUSELLÉ, HELENA FONT, BERNAT QUINTANA i ÒSCAR MUÑOZ
PRODUCCIÓ: LA FANTÀSTICA i TEMPORADA ALTA
VERSUS TEATRE


Búfals dels que no ho tenen fàcil per seguir endavant, dels que no tenen gaires oportunitats, dels dèbils, dels fràgils, d'aquells que les manades proven de deixar constantement.

Pau Mirò demostra un cop més que ha deixat de ser una promesa, per a convertir-se en un dels autors amb més futur de la dramatúrgia catalana. Aquesta obra inicia una trilogia, que en un tres i no res seguirà a la Sala Tallers amb Lleons i que més tard es completarà al Grec amb Girafes.

La lluita per sobreviure en un món on res es fàcil, viure el dia a dia com si fos l'últim i aprendre a aprofitar les oportunitats que es van presentant, tot això i molt més és Búfals, una comèdia que no deixarà a ningú indiferent.

Escrita per un autor jove, interpretada amb gran mestratge per actors i actrius joves, però els problemes que tracten no pertanyen a cap edat en concret, perquè al cap i a la fi tots hem de sobreviure, dia rere dia en aquest món. Una llàstima que hagi tingut tan poca durada. Ara toca esperar que vinguin els Lleons a explicar-nos la seva part de la història.

No hay comentarios:

Publicar un comentario