REGLA DE TRES



TEXT: JOAN CASAS
DIRECCIÓ: ESTER NADAL i YVETTE VIGATÀ
INTÈRPRETS: MARC GARCÍA COTÉ, BERTA GIRAUT i ELISABETH VALLÉS
COMPANYIA: LES MATEIXES
PRODUCCIÓ: LA TROCA i PROJECTE OBERT DE RECERCA CREATIVA
NAU IVANOW


A l'escola ens van explicar que tota Regla de tres té una incògnita, aquí tenim una amb múltiples variables. Tres són els personatges d'aquesta obra de Joan Casas que ens aniran traslladant el seu amor pel teatre, per trobar una manera de sentir els seus personatges, per saber què els uneix i que els separa.

Tots tres es troben en una arxipèlag, no sempre al mateix temps o si, el temps escènic de vegades ens permet imaginar-nos que tots tres comparteixen espai. Però tot és molt senzill, una història d'actors joves que fan teatre i cinema. En joc el seu paper l'amor, el desig, l'ambició, la por a la solitud i la inacceptable injustícia de la mort.

Marc, Marc García Coté; Berta, Berta Giraut i Elisabet, Elisabet Vallès ens ajudaran a resoldre totes les ics d'aquesta equació. Tots tres deixant la seva empremta personal davant l'escenari, però cal destacar sobre tot la seguretat escènica del Marc García Coté i la destresa a transmetre emocions de Berta Giraut.

Tenim davant una comèdia, amb situacions quotidianes i on la realitat de vegades es confon amb la ficció, i la ficció es pot convertir en realitat. I per resoldre totes les incògnites proposades ho millor es convertir-se en espectador.

2 comentarios:

  1. No coneixia Joan Casas però pel que dius pot ser molt interessant. Comèdia i situacions qüotidianes, per riure una estona, en aquests temps que corrent ja es tot un 'què'. Miraré de trobar-ne el text per alguna banda. :)

    ResponderEliminar