'Una fiesta para Boris' de Bernhard, al Can Felipa



Aquest dijous es va estrenar Una fiesta para Boris de Thomas Bernhard al teatre Can Felipa del Poblenou. Estarà en cartell amb 5 úniques funcions (dies 29, 30, 2 i 4 de genr). L'obra està dirigida per Matthias Janser, amb Amparo Valle i Anke Rauthmann com a protagonistes. L'actriu hi treballa amb 17 actors amb diferents discapacitats.
La festa d'en Boris és on arriben els convidats. Tots són persones amb alguna discapacitat física que fan sentir bé a l'amfitriona: La Buena (Valle). Ella no s'amaga la seva discapacitat sinó que hi fa referència sense embuts. En Boris també té totes dues cames amputades i és el nou marit que ha escollit La Buena recentment entre els amputats de l'asil per tal de no haver de viure sola mai més. Tots plegats lluiten, riuen i parlen sobre els seus mètodes per a fer les seves vides més suportables.
Amparo Valle, que interpreta el personatge de La Buena, ha ressaltat que Una fiesta para Boris és una obra de teatre "molt arriscada" en un moment en què considera que "el risc ha fugit dels escenaris".
Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario