Mar Gómez i Ignasi Gil "perden el temps" al Mercat



Dos personatges es troben en un espai fora del temps. No ho saben, però el rellotge on viuen s'ha aturat. Aquest és el punt de partida surrealista amb què la coreògrafa  amb què Mar Gómez i l'acròbata especialista en perxa xinesa Ignasi van començar a treballar ara fa un any. Tenien ganes de treballar plegats i superar els límits de les respectives disciplines. "Però no hem volgut crear un espectacle híbrid de dansa i circ", aclareix Gómez sobre Perdiendo el tiempo, el resultat d'aquest experiment conjunt. Es podrà veure a la sala Maria Aurèlia Capmany del Mercat de les Flors del 13 al 15 i del 18 al 22 de gener. Tan Gómez com Gil estan d'acord en què l'espectacle és un treball petit que ha anat creixent fins a convertir-se en obra acabada. Pel camí no ha perdut, però, no ha perdut el seu desig d'explorar noves possibilitats artístiques.
Perdiendo el tiempo manté, segons els creadors, l'humor que caracteritza els espectacles de Mar Gómez i introdueix . Amb tot, la creadora d'Aquí amanece de noche afirma que en aquesta ocasió han treballat més a partir de diferents situacions a diferència del fil narratiu que sol articular els seus espectacles. Els dos creadors han trobat el punt d'unió amb la incorporació a l'espectacle de la roda alemanya. Cap dels dos hi havia treballat abans.
L'escenari estarà presidit per 24 rellotges iguals, 8 dels quals prometen sorpreses  que Mar Gómez i Ignasi Gil han volgut desvelar. Una altra de les idees que els va acompanyar quan van començar a treballar en Perdiendo el tiempo va ser "Què faries si algú et comuniqués que només et queda una hora de vida?"
Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario