'Soap', un cabaret passat per aigua



Vuit acròbates converteixen 'Soap' en un cabaret refrescant. Tant Markus Pabst com Maximilian Rambeak, directors de l'espectacle, han transformat la imatge habitual del lavabo –un santuari íntim– i han demostrat que una banyera pot convertir-se en un veritable escenari teatral. Trapezistes, acròbates, malabaristes i una soprano participen en coreografies passades per aigua amb música de Mika, Tool, The Doors o Ben Harper.

"Tothom canta a la banyera, tothom llegeix còmics, novel·les i tothom pensa. Per tant, cobreix un ventall molt gran de la nostra vida quotidiana, i la idea d'imaginar-nos el bany fora del lloc habitual pot ser divertida, tothom s'hi pot sentir reflectit", ha assegurat Gregg Parks, productor executiu de l'espectacle. 

Soap no deixa de ser una fusió de diferents aspectes teatrals que combinen la dansa, l'òpera i el circ contemporani. El xou es va estrenar a Berlín i va ser la revelació del Festival Fringe d'Edimburg el 2010. Ha fet gira per tot el món, i passa pel Poliorama de Barcelona des d'aquest dimecres (i durant un mes) abans de marxar a Madrid. El Tricicle són els responsables del desembarcament de les set banyeres al Poliorama.

Font: ACN via www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario