Egos Teatre reposarà 'La casa sota la sorra' al Teatre Borràs



Després de l'èxit fa dues temporades a la Sala Gran del TNC de 'La casa sota la sorra' d'EGOS Teatre, basada en la novel·la homònima de Joaquim Carbó, la companyia torna a interpretar l'obra a Barcelona i ho farà ara al Teatre Borràs del 28 de juny al 29 de juliol.
L'espectacle va rebre en la seva presentació al TNC cinc nominacions als Premis Butaca 2010 i 4 més als Premios de Teatro Musical 2011. És una obra de teatre musical de sèrie negre, que parodia les pel·lícules d'aventures. La novel·la amb la qual es basa va ser publicada l'any 1966 i compta amb 72 reedicions i ha venut més de 180.000 exemplars.
El protagonista de la història és Pere Vidal, un jove barceloní perdut en un hotel d'El Caire que té ganes d'aventura i que ha creuat la mar Mediterrània responent un misteriós anunci al diari. Una atractiva i perillosa agent secreta li respondrà els seus dubtes i sota la identitat de l'arqueòleg Peter Whitel, Pere Vidal haurà d'emprendre un viatge a través d'Egipte i el Sudan transportant documents de gran valor, fins arribar a la casa sota la sorra, la seu d'una organització criminal comandada pel malèvol senyor Ti.
Font: ACN via www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario