Els 6 èxits de la temporada teatral que prorroguen



Les sales de teatre barcelonines han prorrogat algunes de les obres de més èxit de la temporada.
1. En el cas del Teatre Nacional de Catalunya, l'èxit que Agost arrossega des de la temporada passada ha esgotat les entrades i ha provocat que el muntatge amb text de Tracy Letts s'hagi prorrogat fins el 8 de juliol.
2. Al Teatre Goya, la direcció i interpretació de Josep Maria Pou a Celobert es podrà seguir gaudint fins el 22 de juliol, després que ja l'hagin vista 9.000 espectadors.
3. La revelació d'aquest final de temporada, Els jugadors, també allarga la seva presència a la cartellera. L'obra, escrita i dirigida per Pau Miró, es representa al Teatre Lliure de Gràcia, del 6 de juny a l'1 de juliol. 
4. Quant a les comèdies, dues de les propostes més destacades de la temporada també prorroguen. Burundanga, l'hilarant text de Jordi Galceran dirigit per Jordi Casanovas, seguirà exhibint-se a La Villarroel fins a l'1 de juliol. 
5. Campanades de boda de La Cubana es quedarà al Teatre Tívoli tot l'estiu, fins al 28 d'agost.
6. A la Sala FlyHard, Litus, un text tragicòmic amb regust de 'thriller' de Marta Buchaca amb música de Pere Jou, de Quart Primera, es prorroga fins el 16 de juliol.
Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario