La Perla 29 cus novetat i repertori



Font: Jordi Bordes (www.elpuntavui.cat)
La Perla 29 arrenca la primera temporada amb el conveni a tres anys, i prorrogable, de poder utilitzar la nau de la Biblioteca de Catalunya. La crisi s'ha sumat a la voluntat de ser una companyia que treballa amb un repertori d'espectacles. Així, des d'ahir i fins al 2 de desembre, es recupera Luces de bohemia i també hi ha previstes les reposicions deNatale in casa Cupiello (pels volts de Nadal) i Cyrano de Bergerac (al març i l'abril), després de fer estada al Valle-Inclán de Madrid al desembre i d'una gira de tres mesos per tot Catalunya. Només es preveu una nova producció, pels volts de juliol. El director Oriol Broggi encara no ha tancat títol ni repartiment, però parla de l'adaptació d'un Fellini.
La Perla 29 arrenca amb l'optimisme de voler-se fer útil i amb la voluntat de guanyar pes com a sala estable al costat del TNC, el Lliure, el Romea i la Beckett. De fet, la temporada passada van signar unes ocupacions del 98% a la Biblioteca. També La Perla 29 va portar amb gran èxit Incendis al Romea, que repetirà pels volts de Nadal, després d'una gira per una trentena de ciutats de Catalunya.
La Perla 29 també farà temporada al març al Poliorama i una gira de l'espectacle Tot assajant Cyrano, en què intervé el mateix Broggi com a encarregat d'un teatre. A la Biblioteca es repetirà l'experiència de taller escola de fa un parell d'anys i s'hi faran activitats del Festival Shakespeare.

No hay comentarios:

Publicar un comentario