Lluís Pasqual: "Desmantellar la cultura és perillós i és una actitud d'extrema dreta"



Font: L.S. (ara.cat)
En la presentació de l'inici de la temporada aquest dijous, Lluís Pasqual, director del Teatre Lliure, ha afirmat que el desmantellament de la cultura que està duent a terme l'administració madrilenya "és perillós". "És apostar per la ignorància, una actitud que ja no és de la dreta sinó de l'extrema dreta", ha dit.
El director espera una nova retallada de totes les administracions. "Ens hem ajustat el cinturó. Però és com un grafit que vaig veure que deia: ajustar-se el cinturó i abaixar-se els pantalons no és possible". "Ens hem anat aprimant i vol dir que hem fet coses que no havíem fet mai com reduir períodes d'assaig en tots els espectacles de la temporada", ha assegurat Pasqual. En qualsevol cas, ha reconegut que si han de tallar un espectacle de la temporada, ho faran.
"No podem dramatitzar perquè hi ha gent que està pitjor. Entre la disjuntiva enganyosa el quiròfan o la dansa ens quedem amb el quiròfan. Però estan desmantellant la cultura d'una generació o més d'una, ja", ha afirmat Pasqual.

No hay comentarios:

Publicar un comentario