Mostra de teatre per a Eva Compta, a les Preses



Font: Jordi Casas (elpuntavui.cat)
La Klyngh Teatre vol mantenir viva la passió que l'olotina Eva Compta tenia pel teatre i han organitzat per segona vegada consecutiva la Mostra d'Arts Escèniques de Teatre Familiar que du el seu nou i que se celebra aquest cap de setmana que ve al centre cultural de les Preses. Hi participen desinteressadament molta gent del teatre. La recaptació –els preus són testimonials, entre 2 i 3 euros– es destinarà íntegrament a l'Associació Catalana de Fibrosi Quística, una malaltia crònica que va segar la vida de l'Eva Compta fa poc més de tres anys, quan en ella tenia 19.
La mostra la inicien en un acte de presentació gratuït la Klyngh, el dissabte a les cinc de la tarda. Mitja hora més tard, la Cia Fet a Mà, del col·lectiu A'mans, presenta La Deixalleria; a les set, Marc Bernatallada i Carme Val representen l'espectacle d'humor visual Uh! i, a les 8, Fengari Titelles presenta L'Alba busca la llum, una obra de teatre de titelles i d'objectes.
L'endemà, el diumenge, s'han programat dues obres de teatre de l'Orfeó. A les cinc de la tarda, Homes! X dones i, a les vuit, el Mètode Grönholm.

No hay comentarios:

Publicar un comentario