Els contes d'Anna Roca i les bombolles de Pep Bou, al Comtal de Ripoll



Font: Jordi Casas (elpuntavui.cat)
Contes al terrat, de l'actriu Anna Roca, i Clinc!, de Pep Bou, són les propostes més destacades de la programació cultural de tardor de l'Ajuntament de Ripoll, que va començar aquest cap de setmana passat amb la mostra de grups que utilitzen els locals d'assaig de Ripoll. Al seu espectacle, Roca fa una recreació d'elements de contes tan populars com ara Els tres porquets i En Patufet, i els barreja amb contes de la seva pròpia creació. A Clinc!, els actors Isaías Antolín i Eduardo Telletxea conviden amb aquesta creació de Pep Bou a traspassar els límits de la seva imaginació. Aquests espectacles es poden veure al Teatre Comtal els dies 11, a les dotze del migdia, i 17, a les deu del vespre, respectivament. La programació teatral es completa amb l'obra Som una noció, d'Óscar Orbezo (6 d'octubre al Comtal i a les deu del vespre), en què es fa un repàs amb música i un to humorístic dels principals capítols dels 1.000 anys d'història de Catalunya. També es farà una anada al Poliorama per veure l'obra Noies de calendari, de Tim Firth (27 d'octubre).
Per al públic familiar, s'ha programat Cavallet de cartró, de la Cia. Príncep Totilau (7 d'octubre, a les dotze del migdia); el Musicirc del Cirquet Confetti (13 d'octubre a les sis de la tarda i a la plaça Gran); Les papallones també volen poesia, de la Minúscula (2 de desembre a les dotze del migdia), i el cicle de cinema infantil en català que començarà el 20 d'octubre. Excepte l'espectacle de circ, totes al Teatre Comtal.
A part, hi ha un concert de la pianista Teresa Monclús (13 d'octubre a les deu del vespre a la sala Senjust), cine club, les activitats habituals de la biblioteca municipal i fires temàtiques com ara les de la neu, el bolet i l'ovella.

No hay comentarios:

Publicar un comentario