La nova direcció de la sala s'enlaira amb circ



Eoloh és un espectacle de circ contemporani que imagina com Èol, el déu del vent, impedeix que s'enlairi un avió del qual tots els espectadors s'han transformat en passatgers. L'espectacle és per a tots els públics i, per tant, que ningú pateixi per trobar-hi un espectacle angoixant en què pugui passar por. Tot és un joc i el viatge, que finalment es podrà fer, permet que el públic visiti els planetes lúdicament. Al Barts de Barcelona, s'hi està fins al 5 de març.
L'espectacle, que recorda molt a l'estètica de Cirque du Soleil, es realitza dins de teatres. També hi ha contorsionistes, trampolí, cub, barra russa, números aeris, Akroboys, pallassos i malabars. En total, hi treballen 20 artistes de circ, que tenen el suport de 13 tècnics. El muntatge, de prop d'una hora i mitja de durada, té tretze especialitats circenses. En la tempesta final, garanteixen una nevada de deu quilos de neu. També és clau el vent que dispara la figura del fons, el déu Èol: llança l'aire fins a 160 quilòmetres per hora, la velocitat perquè pugui enlairar-se un avió d'hèlix, segons els organitzadors.
La productora Letsgo ha construït un nou espectacle, després de l'èxit de, The hole. Des de setembre, Eoloh fa una gira per l'Estat espanyol, que acaba a Logronyo el 17 de març.

No hay comentarios:

Publicar un comentario