T de Teatre, Adrià Puntí, Mag Lari i Daniel Higiénico actuaran a Roses



Font: Xavier Castillón (elpuntavui.cat)
Les representacions dels espectacles Aventura!, de T de Teatre, i de Somrius i màgia, del Mag Lari, juntament amb els concerts d'Adrià Puntí i Daniel Higiénico, són algunes de les propostes més destacades de la programació del Teatre Municipal de Roses pel primer semestre de l'any, que inclou una vintena d'espectacles per als públics més diversos.
Continuant amb la seva política de peus, tots els espectacles organitzats directament per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roses –pràcticament tots els de la programació, excepte els infantils d'Optimist– són gratuïts per als menors de 16 anys i hi ha també descomptes per als menors de 25 anys, aturats, jubilats i usuaris acreditats de la biblioteca municipal Jaume Vicens Vives de Roses. A més, per tal d'incentivar l'assistència dels joves al teatre, el consistori obsequiarà cada mes amb entrades gratuïtes per a una representació els alumnes d'una classe d'algun dels centres d'ensenyament secundari de la població.
Aquesta programació s'obrirà el 20 de gener amb l'actuació del Cor dels Amics de l'Òpera de Girona, que portaran per primera vegada la sarsuela al Teatre de Roses.
La programació de Viumúsika inclourà quatre concerts: el grup rosinc Aurània farà el dia 1 de febrer el seu concert de comiat, després de deu anys de carrera, un centenar de concerts i dos discos, i també passaran pel Teatre de Roses Adrià Puntí; el contrabaixista serbi Ivan Kovacevic, que combina el blues i el jazz en el seu projecte més personal, el grup 5 Spots, i Daniel Higiénico, que presentarà el 3 de maig a la localitat empordanesa el seu últim treball, 6.000 millones. En l'apartat musical, també destaca Cançons de la veritat oculta, un espectacle audiovisual en què la cantant Judit Neddermann posa veu a diversos contes de Pere Calders, amb Genís Bou i els músics de The Gramophone Allstars.
Pel que fa a la programació teatral, a més de la nova Aventura! de T de Teatre amb Alfredo Sanzol, hi haurà també Una comèdia Dalírant, un divertit homenatge a Salvador Dalí, dirigit per Joan Frank Charansonnet; la comèdia musical Muret 1213 - Càtars!, basada en la croada contra els càtars al Llenguadoc i interpretada per un cor mixt d'una vintena de veus, i, per tancar la programació, la comèdia Tu digues que l'estimes, sobre una parella que comença una relació i una altra que està a punt de trencar la seva.
El Grup de Teatre de Roses estrenarà a l'abril Coses que dèiem avui, que recull tres peces breus de Neil LaBute, traduïdes per Cristina Genebat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario