La Cubana s'acomiada del Teatre Tívoli i regala 1.000 entrades per Sant Valentí



Font: ACN via ara.cat
La Cubana acomiada les seves Campanades de Boda de Barcelona amb un acte especial. La darrera funció de l'espectacle al Teatre Tívoli es farà el 3 de març, i coincidint amb el dia de Sant Valentí, aquest dijous regalarà 500 entrades dobles de l'espectacle a les primeres persones que vagin al Teatre Tívoli entre dos quarts d'una i dos quarts de dues del migdia amb un vestit de núvia a la mà. Campanades de Boda es va estrenar el 2 de març de l'any passat i a l'abril començarà a fer gira arreu de l'Estat. L'espectacle –una comèdia que parla del component teatral que té tota preparació i cerimònia de boda–, podria ser l'últim muntatge de la companyia, tal com va anunciar Jordi Milán, el director de la companyia, quan va presentar l'obra.
Els protagonistes de Campanades de boda són els membres de la família Rius, que regenten des de fa tres generacions una de les floristeries més conegudes de la ciutat, oberta 24 hores al dia. L'obra narra els preparatius del casament de Violeta, l'única filla de la família Rius, que es vol casar amb un actor indi que va conèixer a Barcelona, Vickram Sodhi. L'espectacle, escrit i dirigit per Milán, està interpretat per Mont Plans, Jaume Baucis, Xavi Tena, Toni Torres, Annabel Totusaus, Maria Garrido, Meritxell Duró, Bernat Cot, Babeth Ripoll, Montse Amat, Oriol Burés i Jordi Milán.
La Cubana va coronar el 6 de novembre l'espectador número 200.000 de Campanades de boda. Els actors de La Cubana van anar rebent i saludant un per un els espectadors a partir del número 199.469, la xifra assolida en la funció anterior, fins que va arribar Francesca Rovira Oliver. La que va ser l'espectadora número 200.000 va ser homenatjada per la companyia –que li va dedicar la funció d'aquell dia– i va rebre tot tipus d'obsequis per part dels patrocinadors de l'espectacle, de La Cubana i del Grup Balañá.

No hay comentarios:

Publicar un comentario