Dos personatges de Txékhov, junts a 'Afterplay'



Font: ara.cat
Els actors Fina Rius i Pep Ferrer protagonitzen 'Afterplay', una obra de l'irlandès Brian Friel dirigida per Imma Colomer, que es podrà veure a la Sala Atrium de Barcelona del 20 de març al 28 d'abril. L'obra, estrenada a Terrassa el 2 de març, és un projecte de la directora i l'actriu, produït per Mola Produccions en coproducció amb el Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET).
'Afterplay' uneix dos personatges que ja havien existit per separat en dues obres de l'autor rus Anton Txékhov: Andrei Pozorov, el germà indecís de 'Les tres germanes', i Sonia Serebriakova, neboda de 'L'Oncle Vània', vint anys després que acabessin les seves primeres vides de ficció. La trobada fortuïta entre Andrei i Sonia vol ser una reflexió sobre com la casualitat pot capgirar inesperadament les nostres vides, en la qual la influència de Txékhov no passa desapercebuda. Una conversa existencial entre els dos personatges, que gràcies a la familiaritat i al vodka, va guanyant en franquesa.
Una part d'Andrei és encara aquell noi solitari, confús, sense mare, criat per un pare dominant i amb tres germanes inquietes. Sonia encara lluita per una finca amb problemes i continua profundament enamorada del metge del poble, com ho estava fa tants anys. L'autor Brian Friel s'interessa per les noves experiències que els personatges han viscut al llarg d'aquests 20 anys i les exposa en aquesta trobada fortuïta. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario