L'ètica front a la moral i l'acomodament



Font: Daniel Betoret (elpuntavui.cat)
Ètica, Tattos i Saldos és la proposta teatral que ofereix aquest dimecres la Universitat d'Alacant en el marc dels actes commemoratius del Dia de la Dona. L'obra, escrita per la valenciana Patricia Pardo i amb dramatúrgia de la mateixa autora i Chon González, presenta “una reflexió sobre l'ètica versus moral i sobre pensament ètic versus acomodament”, tal i com explica la mateixa autora.
Es tracta d'un muntatge transgressor i provocador en tres escenes amb personatges divertits, malparlats i punks, a través dels quals l'autora aprofundeix en la coexistència de l'expressió del cric tradicional i el llenguatge contemporani. L'obra barreja ficció i realitat, transgressió i fragilitat.
L'espectacle va ser estrenat l'any 2011 i està ideat a partir del treball escultòric de l'artista Curro Canavese sobre el cap i sobre els estudis d'ètica i creació del filòsof José Antonio Marina.
L'obra es representarà dimecres a partir de les 20 hores al Col·legi Major de la Universitat d'Alacant i les entrades es poden adquirir al Servicam, Llibreria Compàs i una hora abans al mateix Col·legi Major al preu de tres euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario