Circ d'altura, al Mercat de les Flors



Font: Laura Fabregat (ara.cat)
La companyia francesa-portuguesa 'O Ultimo Momento' estrena 'Ce qui reste' al Mercat de les Flors de Barcelona, un espectacle de circ en què dos acròbates, el portuguès João Paulo P. Dos Santos i el francès Guillaume Amaro, es mouen entre un món oníric i surrealista i un altre de més concret i coherent per recrear una atmosfera del més ambigua. L'espectacle, que s'inspira en el relat 'El mariner perdut' extret del llibre 'L'home que va confondre la seva dona amb un barret' del neuròleg Oliver Sacks, explica la història d'un personatge, en João, que cau des d'un punt molt alt i es veu immers en una situació d'incògnita en què no sap ni què li ha passat ni si segueix viu. L'única realitat de João en aquests moments és la d'un altre personatge desconegut, en Guillaume, que actua com el seu 'alter ego'.
'El mariner perdut' explica una situació semblant, un mariner que es queda sense memòria i que, arribat a aquest punt, no sap què és real i què és producte de la seva imaginació. És per això que el programador del Mercat de les Flors, Marc Olivé, parla d'"una història curiosa". És més, Olivé assenyala que la complexitat de la representació recau en el fet que té un fil narratiu, una dramatúrgia clara, i que no es tracta d'una suma de números dispars. "No està seccionat, té un inici, un mig i un final", afegeix João. 
L'espectacle es podrà veure a partir del divendres 12 d'abril a la Sala MAC del Mercat, i romandrà obert fins al dia 14 del mateix mes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario