El pallasso Tortell Poltrona participarà en el festival de màgia 'L'impossible' de la Canonja



Font: EFE vía ara.cat
El pallasso Tortell Poltrona serà un dels principals reclams del primer festival de màgia 'L'impossible' de la Canonja, que se celebrarà del 19 al 21 d'abril a diversos escenaris d'aquesta localitat. Seran tres dies de màgia i espectacle amb actuacions increïbles, trucs espectaculars, cercaviles fantàstiques i artistes vinguts de tot arreu que ompliran el teatre de l'Orfeó i els carrers i places de la localitat tarraconense.
El festival és una de les apostes més importants del Patronat de Cultura del Castell de Masricart que, després de set anys sense interrupció portant el món de la màgia a la Canonja en forma de jornades, afronta ara el repte d'oferir un festival amb la intenció de buscar més mags i espectacles. Segons ha assenyalat el regidor de Cultura de la localitat, Salvador Ferré, "des del primer moment, un dels objectius marcats per l'ajuntament de la Canonja va ser la qualitat, i podem assegurar que aquest any no es quedarà enrere".

La Gran Gala Internacional de Màgia serà l'encarregada d'obrir el teló del festival amb la maga Amélie i els il·lusionistes Aliskim & Luna. A partir de llavors, entre les funcions destacades hi ha la peça 'Post-clàssic' de Tortell Poltrona a l'Orfeó, l'espectacle dels titelles de la companyia Teia Moner, la cercavila de la companyia Cia Més Tumàcat amb els efectes de David el Mag o la funció 'Piccolo Camerino' del pallasso argentí Adrian Conde, que actuarà com a colofó del festival.

No hay comentarios:

Publicar un comentario