Pep Cruz reprèn la gira de ‘Top model' amb dues funcions “anti-crisi”



Font: Jordi Camps i Linnell (elpuntavui.cat)
Són temps difícils. Per això, més que mai cal reinventar-se o, si més no, buscar sinergies i complicitats. Això segon ha estat precisament l'opció que Pep Cruz ha escollit a l'hora d'endegar una nova gira del seu darrer espectacle, Top model, que ara torna amb dues properes funcions a Figueres (Sala La Cate, divendres 26 d'abril de 2013, a les 21 h) i a Girona (Teatre Municipal, diumenge 28 d'abril, a les 19 h).
Sempre amb l'optimisme per bandera, Pep Cruz al capdavant de la Cia. Per-versions, juntament amb Jordi Coromina i Anna Azcona (en substitució de Noël Olivé), potser no han aconseguit recolzament econòmic però sí promocional amb la col·laboració dels Serveis Territorials de Cultura a Girona i el GEiEG, del qual l'actor fa anys que n'és soci. Potser per això, s'entén que la presentació de la gira es fes a un lloc tan singular com és el gimnàs del complexe esportiu de l'entitat gironina emplaçat a Sant Narcís; bé, i també perquè l'obra gira al voltant del culte al cos...
Escrita per Sergi Pompermayer i dirigida pel mateix Pep Cruz, Top model és una divertida paròdia sobre la obsessió de la nostra societat pel físic, l'aparença exterior, la por a envellir i el predomini de la forma sobre el fons. Narra la davallada als inferns d'en Max, un dels top models masculins més cèlebres, més guapos i més ben pagats del món d ela moda, que segons sembla diu haver trobat el mètode per assolir la felicitat. Els espectadors en seran els testimonis de la revelació dels seus secrets. Bé..., tots potser no.
L'obra es va estrenar ara fa més de tres anys al Festival de Temporada alta (2009) i des d'aleshores se n'han ofert més de 300 bolos arreu de Catalunya i l'Estat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario