'Rocky' retorna cantant a Broadway

Font: ara.cat 

El nou musical de 'Rocky', una adaptació de la pel·lícula guanyadora de l'Oscar sobre un boxejador de Filadèlfia, es podrà veure ​​a Broadway, en funcions de preestrena, el febrer del 2014.  De moment, no s'ha decidit quin actor interpretarà Rocky Balboa. 
L'espectacle, produït pel mateix Stallone i Stage Entertainment EUA, compta amb música de Stephen Flaherty i lletres de Lynn Ahrens (guanyadors dels premis Tony per 'Ragtime'). Està dirigit per Alex Timbers, aclamat per la crítica musical per 'Here Lies Love' al Public Theater
El musical de 'Rocky', que Sylvester Stallone va escriure i protagonitzar en l'original de la dècada de 1970, es va estrenar a la població alemanya d'Hamburg el passat novembre, i va rebre crítiques positives pel seu realisme i la seva inventiva en la posada en escena de les seqüències de boxa.
D'Hamburg a Broadway
"El cost de producció de la versió d'Hamburg va ser d'aproximadament 20 milions de dòlars (uns 15 milions d'euros) i s'espera que la versió de Broadway costi al voltant de 15 milions de dòlars (uns 11 milions d'euros)", segons ha explicat Bill Taylor, director executiu i productor de Stage Entertainment EUA.
Taylor és conscient que 'Rocky' podria ser percebut com una elecció estranya per a un musical, "hi haurà algunes celles aixecades", assegura. "Però crec que el que veuran els pot sorprendre".
S'espera que la producció de Broadway sigui bastant similar a la d'Hamburg, ha dit Taylor, incloent-hi el final de lluita de Rocky contra Apollo en un ring de boxa i l'ús de la música de les pel·lícules, com el tema musical de Bill Conti i de Survivors 'Eye of the Tiger'. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario