JO SÓC LA MEVA DONA




FITXA ARTÍSTICA

TEXT: DOUG WRIGHT
TRADUCCIÓ: JOAN SELLENT
DIRECCIÓ: MARTA ANGELAT
INTÈRPRET: JOEL JOAN
PRODUCCIÓ: LA VILLARROEL
TEATRE VILLARROEL



Aquesta obra és un viatge entre els sexes, sense arribar mai ha diferenciar gaire què és masculí i què és femení. Doug Wright ens presenta la vida de Charlotte von Malsdorf, un travestit alemany que ens explica la seva vida i com rerefons tot la història europea des de els anys vint des de els seu petit refugi, el seu museu, ple de magnetòfons.

Marta Angelat ha aconseguit que en determinats moments de l'obra poden veure al Joel Joan interpretar un personatge que surti d'ell i no sigui ell mateix. Joel Joan s'ha entregat tant aquest projecte que porta a sobre Charlotte tot el dia. Perquè aquest meravellós cabell no és perruca com molt ho publicita ell sinó que s'ha tenyit perquè considera que així faria més creïble el seu personatge.

Amb un escenari decorat amb magnetòfons disposats en una prestageria on hi caben la resta de mobles que li calen a l'espectacle.

Un drama però amb humor. Una obra recomanada per a tots els fans de la inconmesurable personalitat del Joel Joan, que impregna cadascú dels minuts que la componen, en que deixa el seu segell personal. No dóna per més, i a aquestes alçades tampoc se li demana.


No hay comentarios:

Publicar un comentario