El Molino reobrirà al gener del 2011



El Molino reobrià al gener les seves portes després d'un any i mig de reformes que, a més, s'han endarrarit per les fortes pluges que aquest hivern i primavera ha patit la ciutat de Barcelona.

Tanmateix, es plantegen celebrar aquest any la nit de cap d'any "encara que només sigui amb un envelat", declaren des la gestora Ociopuro, però la programació d'aquesta nit encara no està decidida.

Actualment, les obres de l'edifici comencen a agafar alçada, ja que l'1 d'abril es va assolir la quota zero, és a dir, va finalitzar la construcció dels ciments i del soterrani, i les obres, que van començar el juny de l'any passat, van arribar al nivell de carrer.

L'enderrocament de l'antic edifici es va fer, manualment, ja que tenia més de 200 anys i per allà passaven línies de mitjana tensió, per la qual cosa era una obra "delicada".

El nou Molino oferirà espectacles de cabaret modern - "no de destape"- perquè a Barcelona "no hi ha una sala així", van assegurar.

El music-hall clàssic que centrava la programació de l'antic Molino es veurà relegat ara a una funció de diumenge per la tarda i "cada tres mesos", amb preus especials i amb La Maña i Merche Mar cm a principials protagonistes.

Font: www.teatral.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario