Mor l'actor i director Joe Forga



L'actor i director Joe Forga, amb una àmplia trajectòria de col·laboració en teatres amateurs de Sant Andreu, va morir el dia 1 de juny de 2009 a l'edat de 49 anys.

Nascut el 16 de gener del 1960, Forga s'havia format a l'Escola d'Actors de Barcelona i havia cursat les especialitats d'interpretació i direcció a l'Institut del Teatre. Actualment treballava a la companyia de teatre infantil Cata-Crac i era membre de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya des del 1991.

En el seu repertori teatral com a director destaquen obres com ara Les aventures d'en Massagran de Folch i Torres, L'Hostal de la Glòria de J.M. de Sagarra, Les precioses ridícules de Molière o Disculpin les molèsties de Piti Español.

En l'àmbit cinematogràfic va intervenir a Encerrados, Demens dementis, Tardes con Gaudí, Des del balcó, El filtro, Petit i gran lladre, Una casa de locos i Platillos volantes, entre altres pel·lícules. Forga també va treballar en nombrosos programes i sèries televisives, com ara Barri Sèsam, Estació d'enllaç, Nissaga de poder, Laberint d'ombres, Laura, Crims, Plats bruts, Temps de silenci, El cor de la ciutat i Ventdelplà.

Font: www.teatral.net

4 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Elisa si us plau, suprimeix aquest comentari desagradable, crec que com a propietaria del bloc ho pots fer. Per respece. Gracies.

    ResponderEliminar
  4. Ja esta... no se que passa amb aquest actor, no el coneixia massa, pero crec que tothom ha de ser respectat, tant si esta viu com mort. Demano respecte als comentaris, si us plau. Merci.

    ResponderEliminar