Nace un nuevo 'Butaques i somnis'

Después de un mes casi sin publicar ninguna crítica, sólo noticias que iban apareciendo en otros medios de comunicación. Este blog vuelve a publicar críticas. Una servidora, no por no publicar ha dejado de visitar las plateas de Barcelona. En los próximos días iré colgando las críticas atrasadas, algunas obras que ya no están ni siquiera en cartel. Pero creo que me lo debo y les debo a todos los lectores de este blog el derecho a leerlas.

Quizás notéis alguna diferencia en mi manera de escribir. La vida a veces te lleva por derroteros inesperados. Puede que mis críticas anteriores sean demasiado destroyers a los ojos de algunos, intentaré como ya lo he hecho en el pasado ser ecuánime, correcta, respetuosa y hacer críticas constructivas.

Muchas gracias a los que con mayor o menor frecuencia se pasan por este blog a leer las impresiones de una adicta al teatro.

2 comentarios:

  1. Hola somiadora jeje

    fa poc que he començat a anar al teatre, algo que feia molt que em temptava i a Valls, d'on soc jo, no és que tingui molta vida.. Des de mitjans any passat vaig enganxar el festival de teatre jove de Tarragona i des de llavors he continuat amb el que fan a prop de casa, sobretot a Reus!..

    Vaig trobar el teu bloc ferà cosa d'unes setmanes i tot i que sols tractes Barcelona (on tb segueixo cartellera i no descarto escapar-me) s'ha convertit en punt de visita obligada pes estar al dia i com a referència de critica d'obres que després surten de gira pel territori.. com es el cas del Hamlet de Oriol Broggi que faran a valls aquest desembre.

    Bueno, que m'extenc massa, només que sàpigues que hi ha qui et llegeix i et segueix! felicitats pel blog i continua així!!

    Joan

    ResponderEliminar
  2. acabo de descobrir el teu bloc i el seguiré amb interès a partir d'ara!
    veig que no tens activat el sistema de "seguidors", però...
    et convido a visitar el meu
    salutacions i bona feina!

    ResponderEliminar