RIGOR MORTIS



TEXT i DIRECCIÓ: JOSÉ LUIS MARTÍN
INTÈRPRETS: PEP FERRER, MIQUEL GELABERT, PEP MIRÀS, PERE VENTURA i MARIA LANAU
PRODUCCIÓ: PRODUCCIONS EVENTS
TEATRE CONDAL


Després d'assitir impasibles als darrers esdeveniments polítics arriba una comèdia on els polítics diuen la veritat, malgrat que hem d'esperar a que estiguin morts per esbrinar-la. Jose Luis Martín ha convertit les notícies dels darrers anys en una sàtira amb ànima de vodevil on tots els protagonistes desvetllen les seves veritables cares.

Barreja d'idiomes, de classes socials, de mons per mostrar-nos que tan al més enllà com a la Terra les coses no són tan inversemblants com semblen. Un text al que li manca una mica de consistència i ritme en desenvolupament de l'història amb tantes anades i tornades de l'Àngel, Pep Miràs, celestial.

Una escenografia de corones i taüts ens rep Joan Felip, Pep Ferrer, un polític que acaba de morir i al qual tots recorden com un gran governant i una gran persona. Aviat i de la mà de Antonio, Miquel Gelabert, un aficionat bètic que ocupa una altra de les sales del tanatori, descobrirà que no tots pensaven el mateix. El repartiment el completen Pere Ventura i Maria Lanau, rival polític i esposa de Joan Felip respectivament.

Com qualsevol vodevil, Rigor mortis compleix a la perfecció amb el manteniment de l'intriga sobre els esdeveniments increïbles que ocorren al damunt l'escenari amb els tocs de comèdia fàcil de riure. La fórmula la completen uns actors especialistes en comèdia que interpreten els seus papers d'una manera totalment natural, els diàlegs surten d'ells sense cap pretensió més que la de provocar la riallada general.

No hay comentarios:

Publicar un comentario