UN HOME AMB ULLERES DE PASTA



TEXT i DIRECCIÓ: JORDI CASANOVAS
INTÈRPRETS: ROSER BLANCH, CLARA COLS, PABLO LAMMERS i SERGIO MATAMALA
PRODUCCIÓ: FLYHARD PRODUCCIONS
SALAFlyHard


La companyia FlyHard ja té espai propi a Barcelona i ho ha inaugurat amb una producció arriscada, però molt fidel al seu estil. Un thriller basat en les aspiracions d'un grup de joves per aconseguir allò que es denomina una fita social. Quatre amics comparteixen les seves inquietuds i aspiracions artístiques per arribar a un èxit fàcil però sense perdre el contingut de les seves obres.

La Laia (Clara Cols) i l'Òscar (Pablo Lammers) es (auto) conviden a sopar a casa de la seva amiga Aina (Roser Blanch) per intentar consolar-la després de la seva ruptura sentimental. Per tal motiu conviden a Marcos (Sergio Matamala), un poeta suposadament famós i que els té enlluernats amb la seva xerrameca. Però Marcos, l'home de les ulleres de pasta, amb tracte afable i educat comença a comportar-se de manera estranya i ha mostrar la seva veritable cara violenta.

Amb un ritme vertiginós, sobre tot durant als minuts finals de la peça, aquesta obra atrapa l'atenció de l'espectador des del primer minut. L'excel·lent interpretació dels actors ajuda a fer creïble tota aquesta farsa. Es nota la complicitat dels quatre, el rodatge de tots ells i l'ajuda de tenir al públic en una mena de saló, molt petit, on les respiracions van de la mà.

A la SALAFlyHard es respira un nou aire de teatre català contemporani. Una aposta segura per petits tasts de qualitat amb un embolcall molt cuidat. Un home amb ulleres de pasta és la gran sorpresa de la temporada, amb un preu per a totes les butxaques (5 o 10 euros) i amb una vida que desitgem sigui molt llarga.

2 comentarios:

  1. L'obra és genial i els actors i les actrius esplèndits. Val la pena anar-hi, no us la perdeu.

    ResponderEliminar
  2. esplèndids, esplèndids... volia dir

    ResponderEliminar