Ricky Martin serà el "Che" Guevara d' 'Evita'



Els productors del musical Evita, en què Ricky Martin donarà vida al "Che"Guevara i l'argentina Elena Roger a Eva Perón, han anunciat que l'obras'estrenarà el 5 d'abril de 2012 en el teatre Marquis de Nova York, amb funcions prèvies des el 12 de març. Evita marca el debut a la meca del teatre d'Elena Roger i el retorn de Ricky Martin, que ja va actuar en Els Miserables el 1995.

Les entrades per al musical de Tim Rice i Andrew Lloyd Webber, guanyadors de premis Oscar, Grammy i Tony, es començaran a vendre a partir d'aquest dissabte.

Aquesta peça, que es va estrenar a Broadway l'any 1979 amb Patti LuPone i Mandy Patinkin com a protagonistes, es va mantenir en cartellera durant tres anys i mig i va aconseguir set premis Tony.

El musical estarà dirigit pel premiat Michael Grandage i comptarà amb la coreografia del veterà Rob Ashford, guanyador del premi Tony, que s'atorga per reconèixer els èxits en el teatre nord-americà. El també guanyador del Tony i amb una llarga carrera en teatre, cinema i televisió, Michael Cerverís, donarà vida a Juan Domingo Perón.

Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario