COP DE ROCK



TEXT i DIRECCIÓ: JOAN LLUÍS BOZZO
DIRECCIÓ MUSICAL: XASQUI TEN i TONI TEN
DIRECCIÓ COREOGRÀFICA: CRISTINA ALLANDE
INTÈRPRETS: ROGER BERRUENZO, MARIONA CASTILLO, JOFRE BORRÀS, ALBERT MARTÍNEZ, PAULA VIVES, ONA PLA, LLORENÇ SANTAMARIA, MÒNICA VIVES, MIQUEL MALIRACH, EVA FELICIDAD ESPEJO, ÍNGRID DOMÈNECH, ANA ESCRIVÀ, JORGE VELASCO, NICO BAUMGARTNER, JORDI PERRAMON i PABLO IBÁÑEZ
PRODUCCIÓ: DAGOLL DAGOM
TEATRE VICTÒRIA

Sense més pretensions que recordar l'època dorada del pop/rock català, Cop de Rock construeix una història d'amor ambientada en les costes gironines amb una banda sonora que tots alguna vegada hem escoltat. La història és coneguda, tres noies se'n van a passar el comiat de soltera d'una d'elles a la platja i la núvia s'enamora d'un noi. Les vacances s'acaben i han de tornar a casa. Entremig dels sentiments i de la distància un grup de rock que vol triomfar però que veurà com el seu somni no es compleix.

Alfons Flores signa una escenografia que funciona perfectament amb unes projeccions que ajuden a crear els ambients adequats entre tanta pedra. Entre els actors hi ha alts i baixos, tret dels dos protagonistes, la resta aconsegueix aprovar per la mínima ja que de vegades de les seves cordes vocals els hi juguen una mala passada.

S'hi troba a faltar però més coreografies al musical, les cançons escollides donen per alguna cosa més que per fer als actors caminar per l'escenari, que és el que fan tret d'alguns moments molt concrets. Seria l'únic però per acabar d'arrodonir el muntatge.

Tot i així, Cop de Rock és un bon revival de les cançons que van marcar la història de la música en català o per aquells que no la vam viure una primera i excel·lent aproximació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario