Assistir al menjador de l'escena, a La Seca



La Seca estrena com a espai per a representacions la futura sala pensada per a la restauració. Ho fa per un muntatge, Sé de un lugar, que es realitza en espais gens convencionals, provant que el públic comparteixi el mateix menjador per on transiten la història i els personatges. Sé de un lugar, del guionista Iván Campillo, es representa a partir d'avui i fins al 24 de febrer, en sessions a les vuit del vespre. Campillo també debuta professionalment com a director amb la complicitat dels actors Anna Alarcón i Xavier Sàez.
La relació impossible d'una parella (la Béré i el Simó) que s'estima però que no pot conviure sota d'un mateix sostre. Aquest és el punt de partida d'una acció tragicòmica. El muntatge es va estrenar a la sala d'estar de La Caldera i ha fet funcions, com ara, dins de l'Off del Temporada Alta, fa unes setmanes. La Seca els brinda l'oportunitat de fer una temporada estable a Barcelona.
La Seca Espai Brossa, inaugurada fa pocs mesos, ja va trencar la distància entre públic i escena en el muntatge Pessoa, o que o turista deve ver, un treball dirigit per Joan Fullana que ja va enamorar l'audiència. El públic circulava per l'espai, com un turista per Lisboa, a la mateixa sala Brossa, on s'havia retirat tant l'escenari com les grades.
Font: www.elpuntavui.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario