L'essència de l'Havana envaeix el Teatre Victòria



El Teatre Victòria es transformarà aquests dies en un barri de l'Havana amb l'obra Bésame Mucho, el musical de las pasiones, un espectacle interpretat per una trentena d'artistes cubans. L'obra explica una intensa història d'amor de dos joves, que viuen en un bulliciós barri de l'Havana, en què succeeixen disbarats familiars, amors i desamors.
El musical vol transmetre una imatge actual i positiva de la gent jove de la capital cubana. "Són joves, emprenedors, amb caràcter optimista i positiu, i perquè qui conegui la Cuba trista, la conegui alegre", ha dit Yolena Alonso, la coreògrafa cubana que dirigirà els cantants, actors, ballarins i nou músics d'origen cubà que conformen l'espectacle. Els artistes tenen entre 22 i 33 anys i tots ells són cares conegudes en les arts escèniques, el cinema i la televisió a Cuba.
La trentena de temes musicals s'interpreten en directe sota la direcció musical de Saul Valdés i la majoria parteixen de boleros de sempre, com 'Quizás Quizás', 'Toda una vida', 'Solamente una vez' o 'Contigo aprendí', arranjats musicalment amb gèneres populars contemporanis, com el hip-hop, el pop, la 'bachata', el rap o la salsa, entre d'altres.

El muntatge va ser presentat a la capital cubana el 2010 i al teatre Coliseum de Barcelona el 2011.
Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario