'Litus' farà el salt de la Sala FlyHard al Lliure al setembre




Font: Laura Serra (www.ara.cat)
Aquest dilluns s'havia de fer l'última funció de Litus, l'obra de Marta Buchaca, a la Sala FlyHard. Però la sala que gestiona la companyia de Jordi Casanovas ha arribat a un acord amb el Teatre Lliure per poder-la representar a del 13 de setembre a l'1 d'octubre a l'Espai Lliure. L'obra ha sigut un èxit i ha omplert durant dos mesos la petita Sala FlyHard al 100%. El fantàstic repartiment d'una tragicomèdia sobre el dol i l'amistat el conformen Anna Alarcón, Borja Espinosa, Josep Sobrevals, Sergi Torrecilla i David Verdaguer.
El Lliure de Pasqual, que ja havia avançat que volia obrir-se a propostes joves en aquesta sala petita, oferirà les instal·lacions perquè un espectacle que acaba les  funcions amb èxit de crítica i públic pugui continuar exhibint-se mentre no comenci oficialment la Temporada 12/13 del Lliure.
L'inici oficial de temporada al Lliure, però, serà el mes d'octubre, amb l'estrena de Songs of wars I have seen, a partir de la novel·la homònima de Gertrude Stein i amb música de Heiner Goebbels interpretada pel grup instrumental bcn216 a Montjuïc, el 10 d'octubre; i amb Pàtria, escrita i dirigida per Jordi Casanovas (director de la Sala Flyhard) a Gràcia, el 18 d'octubre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario