Nova etapa/Nueva etapa




Butaques i Somnis inicia nova etapa, amb nou disseny i amb una clara aposta pel contingut propi. Seguiré publicant notícies de mitjans externs però intentaré publicar no només les crítiques propies sinó reportatges, entrevistes i notícies amb el segell Butaques i Somnis.

El bloc ha crescut molt, ja fa sis anys que funciona i amb més de 9,000 visites mensuals, crec que ha arribat el moment de poder posar publicitat, amb banners però sense molestar, i de la millor manera perquè cap lector es pugui sentir traït.

Un cop més moltes gràcies per aquests sis anys, i espero poder compartir molts més, de teatre, amb vosaltes.

-----

Butaques i Somnis inicia una nueva etapa, con un nuevo diseño y con una apuesta firme por el contenido propio. Seguiré publicando noticias de medios externos pero intentaré aumentar el contenido propio, no sólo con las habituales críticas, sino con reportajes, entrevistas y noticias con el sello de Butaques i Somnis.

El blog ha crecido mucho, hace seis años que funciona y recibe más de 9,000 visitas mensuales; por lo que creo que ha llegado el momento de poder poner publicidad, son banners pero sin molestar, y de la mejor manera para que ningún lector se pueda sentir traicionado.

Una vez más, muchas gracias por estos seis años, y espero poder compartir muchos más, de teatro, con vosotros.

2 comentarios:

  1. Molts ànims en aquesta nova etapa: et segueixo des de fa un parell d'anys!
    FELICITATS PE LA FEINA!!!

    ResponderEliminar
  2. M'agrada molt el nou disseny, les noves seccions i sobretot el treball ben fet. Una gran manera de difondre culltura en general i teatre en particular.

    ResponderEliminar