Les 5 'Complicitats en Xarxa' del Tantarantana



Font: www.ara.cat
1. 'Pareja abierta': La companyia andalusa Producciones Imperdibles presenta la visió mordaç i crua que el dramaturg italià i premi Nobel Dario Fo va tenir de la vida de parella, el matrimoni i la família (del 15 al 19 d'agost).
2. 'El desencanto': La gran protagonista d'aquest espectacle és la vida a les ciutats, vista des de diferents òptiques, i des de la mirada de personatges d'edats diverses. És un muntatge de la companyia valenciana, i la dramatúrgia està signada per Jacobo Pallarés (del 23 al 26 d'agost).
3. 'El río de las palabras': En aquesta obra, d'Inés de la Cuadra, la companyia extremenya Teatro Guirigai se submergeix en la història d'una adolescent fascinada per la seva mare, una escriptora d'èxit, i la de la mateixa autora (del 30 d'agost al 2 de setembre).
4. 'Visitando el zoo de cristal': Les companyies valencianes Saga Produccions i Zircó Produccions presentaran una nova adaptació d'aquest clàssic de l'autor d''Un tramvia anomenat desig' sobre les fragilitats, els temors i les frustracions de quatre personatges tancats en un pis asfixiant.
5. 'El sopar': Quin és el paper de l'actor? I el del públic? La companyia mallorquina Produccions del Mar puja aquesta reflexió als escenaris amb l'espectacle 'El sopar'. En aquesta obra, cinc actors es troben al voltant d'una taula parada i no saben quin és el seu paper (del 13 al 16 de setembre).

No hay comentarios:

Publicar un comentario