'Forever Young' torna al Teatre Poliorama



Font: ara.cat
Els avis de Forever Young van arribar ahir al Teatre Poliorama de Barcelona i s'hi quedaran fins al 3 de febrer. Aquesta comèdia musical, produïda, adaptada i dirigida per Tricicle, ja l'han vist més de 140.000 espectadors i porta més de 300 funcions.
Sis avis amb esperit rocker protagonitzen l'obra, on sonen grans èxits musicals que van des d''I love rock and roll', de Joan Jett and the Blockheads, o 'Barbie Girl', d'Aqua, fins a complicitats catalanes amb Sisa i Serrat. El mateix 'Forever Young', d'Alphaville, o fins i tot 'Dime que me quieres', de Tequila, acompanyaran cançons creades especialment per a l'espectacle. Des de la seva residència, on no paren de cantar, recuperaran els grans temes de la seva joventut, que provocaran rialles constants no exemptes de certa tendresa.
Els actors es van reunir ahir a la pista de gel 'Bargelona', de plaça Catalunya, amb Carles Sans i Joan Gràcia, de Tricicle, que van ser els seus monitors improvisats. Forever Young és una obra del suís Eric Gedeon, que Tricicle va descobrir a Oslo (Noruega). El musical ha estat guardonat amb el premi Teatro Musical al millor actor, atorgat a Armando Pita, i a la millor direcció, per a Tricicle, i va ser finalista dels premis Max en la categoria de teatre musical.

No hay comentarios:

Publicar un comentario