Dia Mundial del Teatre: Manifest de l'Aadpc de Lluís Pasqual



Manifest del Dia Mundial del Teatre de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, signat per Lluís Pasqual: 


Ciutadans, ja n'hi ha prou! Ha arribat el moment de perdre la por i des de qualsevol escenari, o convertint en escenari el carrer, ser els primers en alçar la veu amb tots vosaltres. 

Per exigir cada dia als nostres governants una educació responsable per als nostres fills. 

Per exigir cada dia als nostres governants una sanitat digna i solidària. 

Per exigir cada dia als nostres governants que la corrupció, que es nodreix directament de la nostra sang, sigui perseguida i castigada sense excepció. 

I si penseu que no només en un dia especial com el d'avui, sinó dia rere dia, val la pena que lluitem junts també per conservar aquest espai de llibertat de pensament i d'expressió que es diu Teatre. 

Un lloc on la mentida no és un engany ni una humiliació sinó un exercici pactat de la intel·ligència. 

Un lloc on una col·lectivitat es reuneix lliurement per compartir memòria, pors i esperances. 

Un lloc que ens obre les portes de l'esperit i ens fa més savis. I la saviesa ha portat sempre a comprendre les raons dels altres i no a trepitjar-les. 

Exigiu també Teatre als nostres governants, perquè el Teatre forma part , i amb molt d'orgull, de la nostra vida i la nostra Cultura. I tant la vida com la Cultura son Drets Legítims. Per a tothom! 

Lluís Pasqual 

No hay comentarios:

Publicar un comentario