Els actors reconeixen Pep Ricart amb el Narcís 2013



El sindicat d'Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) ha decidit atorgar el Premi Narcís 2013 a l'actor Pep Ricart, en reconeixement per la seua faena com a actor i pel seu treball en favor dels drets de tots els actors i actrius valencians. El lliurament tindrà lloc la nit del dilluns 25 de març, en un acte en què se celebrarà el Dia Mundial del Teatre i, al mateix temps, lliurarà els Premis AAPV 2013.
De nou es lliuraran els premis a les millors interpretacions masculines i femenines d'audiovisual i teatre, a més del premi per a l'actor o actriu revelació. També es lliurarà el Premi Taules a Miguel del Arco en reconeixement per la seua faena com a director teatral.
El llistat de nominats per a la resta de categories ha sigut confeccionat a través de les propostes i posteriors votacions dels afiliats al sindicat. Finalment, els nominats són els següents:
En l'apartat audiovisual, han sigut nominats a la millor interpretació masculina: Sergio Caballero i Àlex Gadea, per El secreto de Puenteviejo; i Juli Cantó i Nelo Gómez, per Tocant el mar. Han sigut nominades a la millor interpretació femenina: Sandra Cervera, per El secreto de Puenteviejo; Cristina Garcia, per Sin vivir; Mª José Peris, per El artificio i Rebeca Valls, per Senyor retor.
Pel que fa a la millor interpretació de teatre masculina han sigut nominats, Álvaro Báguena, per Querencia”; Hèctor Fuster, per El geperut de Notre Dame i Abel Zamora, per Azul #15. Per la seua part, les actrius nominades són: Verònica Andrés, per Querencia; Amparo Fernández, per Hermanas; Cristina Fernández, per Harket (protocol) i Maria Maroto, per La tossuderia.
Per últim, opten al premi d'actor/actriu revelació: Anaïs Duperrein, Paula Garcia Sabio, Miquel Mars i David Matarin.
Enguany l'AAPV ha decidit declarar deserts els premis de doblatge, ja que pràcticament no n'hi ha treball “per culpa de les retallades de TVV, una manca de treball que també s'estén a la ficció televisiva, perquè ara fa un any que no hi ha cap sèrie valenciana en marxa”, subratllen en un comunicat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario