Alcoi esdevé l'epicentre del teatre al País Valencià



Font: Ausiàs Bermell (elpuntavui.cat)
Entre el 29 de maig i l'1 de juny, Alcoi es convertirà de nou en epicentre del teatre al País Valencià amb quatre dies replets de programació.
Entre els 18 espectacles que conformen la Mostra, cal destacar l'estrena d'Homenatge a T' (de La Dependent, en homenatge a Ovidi Montllor), 'El Nom' de Joel Joan o 'El Tipo de al Lado' de Josep María Pou i amb Maribel Verdú i Antonio Molero.
Novament, la 23a edició de la Mostra de Teatre d'Alcoi, acull el millor de la professió teatral valenciana així com d'altres territoris d'arreu l'Estat, que consideren aquest aplec com a un bon aparador per a catapultar els seus muntatges.
Sense cap dubte, per a Alcoi és un goig especial acollir aquesta nova edició de la Mostra, que retorna al seu format habitual i òptim després d'un any en què les circumstàncies han obligat a alterar el decurs habitual del certamen.
Malgrat la crisi, malgrat totes les complicacions amb què el món cultural ha de conviure en un entorn cada vegada més difícil per al desenvolupament de l'art i la creació, Alcoi no podia deixar de costat al teatre, i per això la ciutat continua amb la seua aposta per promoure les arts escèniques en una cita anual ben consolidada i reconeguda.
Aquesta 23a Mostra de Teatre serà una edició molt especial pel que representa per a l'esdeveniment la superació de l'important sotrac que ha hagut de patir l'àmbit escènic amb unes polítiques d'ajust que han esdevingut en injustes retallades, quan no mesures que ofeguen el desenvolupament econòmic del sector.
El fet d'haver représ aquesta fira d'arts escèniques ha de ser una mostra de que, a poc a poc, l'escena aconseguirà redimensionar-se i guanyar el seu futur i és per això que la Mostra no només oferirà la possibilitat d'accedir a un ampli ventall d'espectacles de qualitat, sinó que amés, també servirà de fòrum per a que la professió teatral puga debatre propostes, consensuar fórmules d'èxit, i encetar noves oportunitats per a que el sector teatral continue sent un dels motors de la indústria cultural.
Alcoi i la seua Mostra estan disposats a contribuir a aquesta recuperació, desitjant el millor dels futurs a tota la gent del teatre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario