Mor l'actor i pallasso Joan Montanyès, 'Monti'



Font: ACN via ara.cat
L'actor i pallasso Joan Montanyès ha mort aquest divendres a Barcelona als 48 anys a causa d'un càncer, que li havien diagnosticat feia pocs mesos. 'Monti' havia dedicat tota la seva vida al món del circ i, sobretot, a l'estudi dels pallassos i dels clowns a través de la seva pròpia companyia 'Monti&Cia', fundada l'any 96. També va crear amb Tortell Poltrona la companyia Bandaclown, va treballar arreu del món en expedicions de 'Pallassos sense fronteres' amb figures com Leo Bassi o Jango Edwards i va col·laborar amb 'Comediants' en diversos espectacles. Entre els diversos reconeixements, Montanyès va rebre el Premi Max del Circ l'any 2001.
En Monti va començar la seva carrera al Teatre Lliure, on va estrenar alguns dels seus espectacles. Era fill de l'actor i director Josep Montanyès, que va estar al front del Lliure quan tot l'equip del teatre es va traslladar a Montjuïc. 
Ahir a la nit la comunitat clown de Catalunya i alguns dels seus millors amics estaven reunits davant de l'hospital en una “concentració silenciosa” per donar-li suport.

No hay comentarios:

Publicar un comentario