Trapezi, malgrat tot



Font: Xavier Roca (elpunt.cat)
La 17a edició de Trapezi –la Fira del Circ de Catalunya– arriba avui a la seva darrera jornada, en una edició que s'ha vist envoltada de polèmica perquè la indefinició pressupostària de les entitats implicades ha fet que no es pogués tancar el pressupost fins a tres setmanes abans de l'arrencada, i això ha afectat la contractació.
Entre els espectacles que es podran veure avui hi ha La cabeza parlante, d'Itinerària Companyia, a la plaça de la Llibertat (a les 12.00 i a les 18.00); El Covador, de l'Escola de Circ Rogelio Rivel, al pati de l'Institut Baix Camp (a les 17.00); Caffè Urània, de la companyia d'aquest nom, al Jardí de l'Estació Enològica i el Consell Comarcal (a les 17.30, a les 19.00 i a les 20.00); Una aventure, de La Boca Abierta, al Jardí de l'Estació Enològica i el Consell Comarcal (a les 18.15 i a les 19.45); Arcometria, de Psirc, a la plaça Baluart (a les 18.30); Willy Good Wood, de Cie Bam, al parc Sant Jordi (a les 19.30), i, com a clausura, Marcel et Ses Drôles de Femmes a la plaça de la Llibertat (a les 20.00).
Aquest any, el Trapezi s'ha celebrat amb la participació de 14 companyies menys que l'any passat i l'eliminació de dos dels seus escenaris. El director artístic de la fira, Jordi Gaspar, ha lamentat la “reducció del programa”, però al mateix temps –en declaracions a aquest diari– va afirmar ahir: “Tant el públic com la gent de l'organització ha respost molt bé, tenint en compte el poc temps que hem tingut per preparar-ho. Malgrat tot, esperem menys públic que l'any passat, perquè la comunicació s'ha fet tard.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario