Nou èxit teatral a Bescanó



Font: Jordi Camps i Linell (elpuntavui.cat)
Malgrat el poder d'atracció de Temporada Alta, el Teatre de Bescanó –que també programa espectacles dins el festival– ha aconseguit a base de la imaginació fer-se un lloc destacat en el panorama de les arts escèniques. La seva programació, variada i per a tots els gustos, ha reeixit a l'ombra dels grans teatres de la capital gironina i de la veïna Salt a base d'imaginació i enginy. Dos requisits indispensables per als temps que corren i que, vistos els resultats a Bescanó, donen el seu fruit.
Així, després del ressò i l'èxit de la campanya de les pastanagues, tan imitada arreu, l'han tornat a encertar amb Tria el preu, nom de la iniciativa que ha consistit en una promoció en què s'ha rebaixat el preu de 15 dels 21 espectacles programats i de la qual s'han venut la totalitat d'entrades (en total, 3.100). La idea ha consistit que qui ha fet la compra més aviat ha aconseguit un estalvi de fins al 65%, que ha anat variant fins al 45% de descompte a mitjan setembre.
El director del Teatre de Bescanó, Quim Marcé, valora molt positivament aquesta campanya que, tal com assegura, de ben segur es repetirà. Entre altres dades positives, Marcé ha detectat que el 82% de la gent que ha comprat entrades ho ha fet de dos o més espectacles diferents, un fet que demostra que la reducció del preu no comporta simplement un estalvi econòmic sinó també la satisfacció dels espectadors en poder veure més funcions per un mateix preu.
Per a tots els gustos

Pel que fa a la programació, que s'enceta aquest dissabte amb una estrena, Paradís, a càrrec de Divinas, consta de 20 espectacles i 27 funcions que tindran lloc durant els propers quatre mesos. Marcé destaca que la programació està pensada “per tal que tothom hi pugui trobar el seu espectacle, des de l'adult amant de la comèdia i l'humor, fins al qui li agradi el thriller o les obres compromeses socialment, i també esplèndids espectacles familiars i infantils, amb un lloc destacat per a la música”.
Encara hi ha entrades a la venda de la majoria d'espectacles, alguns pendents d'obrir noves funcions si s'esgoten aviat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario