COMMENT TE DIRE ADIEU




DRAMATÚRGIA i DIRECCIÓ: SERGI MANEL ALONSO
INTÈRPRETS: MARIA ASENSIO, NÚRIA DEULOFEU, ROC ESQUIUS, GORKA LASAOSA
DURADA:1h 20min
PRODUCCIÓ: FLYHARD PRODUCCIONS
SALAFLYHARD

Fa temps que reservo les meves entrades de la SALAFlyHard sense saber gaire què aniré a veure. Confio perquè el que m'he trobat sempre és qualitat i portem dos temporades que s'ha complert. Encara que era d'esperar que algun dia no sortisis del tot convençuda de la sala.

Ha passat. Molt bonica la remodelació de l'espai, tret del rossa de la paret de fora (però això ja són gustos personals), però Comment te dire adieu està a anys llum del que acostumem a veure a la Flyhard. Primera decepció, i m'explico. Reconec que era una aposta arriscada. Darrera no hi ha algun nom mediàtic, dels que sona molt: Cristina Clemente, Guillem Clua, Marta Buchaca, que han protagonitzat els darrers èxits de la sala. 

Sergi Manel Alonso, signa un text al que li costa avançar. Per moments divertit però altres de tediosos. Mai havia mirat 5 cops el rollotge en mitja hora a la Flyhard. Mal estar dir-lo, però sí temia un atac de son en mig de l'obra, i no es una sala que convidi a quedar-se adormit.

Les interpretacions normaletes, cap d'elles destaca. Més aviat són tots de complir amb el seu personatge però sense necessitat de mostrar-nos el tret diferenciador que fes enganxar-nos una miqueta a la trama. No explicaré de què va, però no és una gran història. Un simple cúmul de casualitats que desencadenen una trama que s'aguanta per moments.

Han prorrogat funcions fins al dia 28 d'octubre, perquè el públic és molt fidel i la Flyhard s'ha guanyat una gran trajectòria. Esperem que aquest entrebanc sigui un cas aïllat i la temporada remunte, Perquè tinc ganes de tornar a sortir de la Flyhard (rient o plorant, m'és igual) dient: "Gràcies!".

No hay comentarios:

Publicar un comentario